Соня Колтуклиева влезе в болница, лекарите в шок! (подробности)

Соня Колтуклиева влезе в болница, лекарите в шок! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Соня Колтуклиева влезе в МБАЛ „Света София“, докторите полудяха!

Устатата журналистка Соня Колтуклиева, която подлуди съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс, сега се е заела да побърка и лекарите от МБАЛ „Света София“. И при това се справя повече от успешно, разкриха служители на болничното заведение.

Преди няколко дни блондинката постъпила в клиниката, но причината за това все още не е ясна. Според слуховете става дума за две вероятности – Соня Колтуклиева да е влязла за лечение на сериозно заболяване, или да е постъпила там за поредната си пластична операция.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева влезе в клиниката, но още не е ясно дали, за да лекува сериозно заболяване, или за пластична интервенция

Каквато и да е истината, засега поне тя остава скрита от обществото, съобщава вестник „Всеки ден“. Това, което се знае обаче и което не остана скрито още след първите часове от присъствието на Колтуклиева в клиниката е, че е побъркала изцяло и тотално докторите.

Журналистката, която от години живее в Лондон, имала цял куп претенции, които без никакъв свян навирала в ушите на лекарите. Соня Колтуклиева постоянно се оплаквала от нещо, изисквала специално отношение от сестрите и докторите и непрестанно дуднела, разкриват свидетели на болничната драма.

„Знаете каква е Соня или поне сте я виждали на екран. Не спира да говори тази жена и това е. Болна ли е, здрава ли е, но истината е, че ако постои още няколко дни тук, ще разболее персонала. То не са наставления, то не са въпроси, оплаквания. Чудо!“, коментират източници от персонала на клиниката.

Всички вече дружно стискали палци Соня да получи това, от което се нуждае и час по-скоро да си вдигне чукалата от „Света София“, за да си отдъхнат и всички след нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар