Асен Блатечки в шок: Не иска да повярва какво му причини Диляна! (подробности)

Асен Блатечки в шок: Не иска да повярва какво му причини Диляна! (подробности)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки в потрес, след като милата и добродушна Диляна Попова му показа кой командва парада!

Красавецът и блян за родните дами – Асен Блатечки не може да повярва на това, което му причини бившата любовница и майка на сина му Диляна Попова. А именно, че манекенката си събра багажа и замина да си вее байрака в Доминикана, и му тръсна малкия Борил.

Решението на Диляна Попова било провокирано от невижданата ярост, която я обзела, след като научила за поредната любовница на Блатечки в лицето на водещата на „България търси талант“ – Мария Силвестър.

Асен Блатечки

Асен Блатечки си намери майстора, Диляна му даде да разбере

Двамата с Асен Блатечки се свалили по време на кастингите за шоуто и всички в екипа вече шушукат, че често се затваряли в гримьорната, откъдето се чували смях и други неопределени звуци. Типично в стила на актьора.

„Не можа да се сдържи, нали?! Заряза ме, защото се чувствал виновен пред Катерина и дъщеря си. Реши да се върне при тях и да поиска прошка – ок! Не съм се и опитвала да го спра, защото винаги съм смятала, че в крайна сметка това е редното. Аз не бях първата жена в живота му и ми стига, че от връзката ни се роди най-прекрасното нещо – Борил. Но да продължи в същия дух и да изневерява и на двете ни, това вече е уникум“, изригнала пред близки приятелки Диляна Попова.

След това размислила и си дала сметка, че докато Асен Блатечки си разиграва коня и съчетава работата с поредните си креватни завоевания, тя се е превърнала в слугиня в собствената си къща. Ангажирана единствено с грижите покрай Борил, Диляна забравила, че е млада жена и също й се полага да живее.

Затова тръснала малкия на Асен Блатечки и изобщо не й дремело, че актьорът протестирал как ще си върши работата с бебето на ръце. „Асен остана смаян, но Диляна беше непреклонна. Изяде го с парцалите, а после се фръцна и замина на почивка. Но и той си го заслужаваше“, коментират близки до обкръжението на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар