Скандално разкритие за Елен Колева и Калин Терзийски: Истината ще ви смае!

Скандално разкритие за Елен Колева и Калин Терзийски: Истината ще ви смае!
5 (100%) 2 votes

Елен Колева брутално е употребила писателя Калин Терзийски

Елен Колева е изплела достатъчно добре паяжината около Калин Терзийски, но не предположила, че медала си има и две страни. Актрисата напоследък не се радва на особен обществени имидж, а е съдена много жестоко в публичното пространство.

След като катастрофално завърши връзката й с майонезения бос Александър Найденов, общественото мнение буквално я обезглавява. И среща Калин, когато направо се дави във вълна от негативизъм и осъждане.

Елен Колева

Елен Колева използвала най-нагло писателя

Елен Колева иска да докаже на света, че не е онази меркантилна държанка, която отива при следващия единствено с цел да бъде обгрижвана и гледана като принцеса.

Двамата се срещат с писателя Калин Терзийски, на уж три часова среща на улица „Шипка”, за да говорят за новата й книга. По-късно писателят признава, че са си говорили за поезия едва петнадесетина минути. През останалото време са разговаряли на други теми.

Тогава той е решил, че това е жената, до която иска да се събужда, защото е красива и има интелект. Елен Колева е видяла в него възможност да изчисти не само имиджа си, но да покаже на света, че може и да се влюби в беден писател, който я „заразява” с идеите си за света и за живота изобщо.

Следващите действия на Калин Терзийски изобщо не отиват на дълго изграждан и от него образ. Той е на моралист, който сече като с меч дребните човешки грешки. По-късно признава, че се е поддал на чара на Елен Колева, както и на желанието си да бъде до известна, и красива жена.

Едва ли има човек у нас, който да не разбра че Калин Терзийски се е пропил и върши безумия. Както и това скорострелно да напусне съпругата си и да се премести да живее с Елен. Но драматичните събития се развиха скорострелно и двамата скоро разбраха, че не са един за друг.

Елен Колева за момент постигна подмолната си идея, света да я остави за малко. Тя дори в интервюто заяви, че ще остане до любимия си, макар че той залита трайно по чашката. Но в перфектният й план отсъства желанието на Калин Терзийски само след няколко дни отново да се върне при съпругата си.

Психиатърката дочака своя звезден миг, въпреки че едва ли е доволна, при това тежко състояние на писателя. А Елен Колева вместо да използва, се оказа използвана и изоставена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар