Любовни традиции по света, които шокират (Вижте защо)

Любовни традиции по света, които шокират (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Любовни традиции свързани с любовта и сексуалния живот шокират нашата цивилизация

Съществуват любовни традиции, които западната цивилизация не може да проумее. Вижте някои от тях, които може да ви шокират, въпреки, че сексуалната революция е присъща на нашата цивилизация.Любовни традиции по света

В Камбоджа имат следния любовен обичай. Там живее племе наречено креунг. Щом дъщерите им навършат 15 лета родителите им ги пращат на лов за момчета. Традицията на племето е бащата на момичето да направи саморъчно колиба от бамбук. Там девойката трябва да води своите избранници и да прави секс с тях. Доста необичайна любовна традиция.

В Непал има друг обичай. Там е разпространена рядък вид полигамия. Тя е наречена полиандрия, пише Пик. Непалските жени се свързват в няколко брачни съюза с различни мъже.

Предпочита се една жена да влезе в брачен съюз с няколко родни братя. Така няколко мъже се грижат по-добре за семейството и земята не се раздела между семействата на мъжете. Това е по-изгодно за рода.

В Индонезия съществува любовна традиция, при която се празнува нощта на измените. Този обичай се нарича „Пон“ и забележете празнува се седем пъти в годината. Този ритуал се изпълнява на свещената планина на остров Ява. Събралите се  да празнуват задължително правят секс не със своите мъже и жени, а с съвсем случайни партньори. Смята се, че това ще им донесе късмет и богатство.

Съществува един остро Бугенвил. Там срамежливостта и стеснителността не е позната.  Туземките се разсъбличат и така показват, че искат да установят сексуални отношения с някой избранник.

На остров Мангаиа имат друг любовен обичай. Навършат ли момчетата 13 години започват да си търсят секс учителка. За целта се спират на зряла жена, която да обучи младежа на всички тайни номера, за да може после той да задоволява своята жена.

В Колумбия пък има град наречен Кали. Там първата брачна нощ на младоженците протича в присъствието на майката на булката. Така тя става свидетел, че бракът е консумиран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар