Йоана Буковска разби семейната идилия на Евтим Милошев (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Йоана Буковска оплете в мрежите си Евтим Милошев, фаталната изкусителка е причина за скандали в семейството на продуцента

Актрисата Йоана Буковска съвсем наскоро обяви, че се завръща на екран. Изглежда, че дори след раждането на двете си деца красавицата все още пленява мъжката част от населението.

Йоана Буковска се завърна с гръм и трясък. Продуцентът Евтим Милошев е полудял по фаталната красавица. Тя го омагьосала за нула време. Съдружникът на Любо Нейков и дал главна роля в най-новия български сериал „Откраднат живот“, пише retro.bg.Милошев и Буковска

Маститият продуцент тотално полудя след срещата си с актрисата. Готов е на всичко за нея, споделят от обкръжението на Милошев.

Самата актриса се държала с продуцента на професионално ниво. Не му давала повод за никакви по близки отношения. Евтим Милошев бил обсебен от красавицата. Не пропускал да присъства на всички нейни снимки. Гледал я като умопомрачен.

Половинката на Евтим Милошев Христина забелязала увлечението на съпруга си. Двамата с Милошев живеят повече от седем години заедно. Тя е бивша половинка на Димитър Рачков от когото има син. Христина и Евтим заедно отгледаха сина й от Рачков Митко – младши и общия си син Петър, който скоро ще навърши 5 години. И тази идилия е на път да се разбие. Заради мераците на Милошев.

Христина е сценарист и редактор в продуцентската компания на съпруга си „Дрийм тийм“.  В момента е побесняла от ревност и заплашила Евтим с развод ако не престане да комуникира с красивата Йоана. Продуцентът като напук дал главна роля на Буковска  против волята на половинката си.

Никой не знае до къде ще стигне увлечението на милионера продуцент Евтим Милошев. Той понякога настоявал сценарият да се пренапише, за да има Йоана Буковска повече реплики в сериала, разкриват от продукцията.

Новият лекарски сериал тръгва по Нова тв съвсем скоро. Очаквайте първите серии през месец март.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар