Кичка Бодурова разкри шокиращи истини за колегите си

Кичка Бодурова проговори за колегите си и разкри истини, които никой не подозира. След края на ВИП Брадър изпълнителката се завърна в САЩ и от тогава почти не е давала интервюта. Тя направи изключение единствено за "ШОУ". Пред изданието тя сподели, че не помни лошите моменти в живота, а единствено си извлича поука от тях.

Изпълнителката сподели, че тя е от хората, които директно казват това, което мислят. Точно това нейно качество не се харесва много на околните. Според нея след като човек стане известен, започва да изпитва върху плещите си цялата злоба на околните.

Тя проговори и за отношенията си с Лили Иванова. Кичка Бодурова сподели, че преди време съпругът й имал желание да спонсорира съвместния й концерт с примата в залата, където някога са се състояли Оскарите. Но програмите на двете винаги се разминавали и това намерение останало нереализирано.

Преди време примата изявила желание да я поздрави със своя песен на един от концертите й у нас, но се отказала след като научила, че на същата сцена ще се изяви и друг човек.

Брадърката коментира и написано от нея за Емил Димитров в книгата й. Изказването й за мъжкото достойнство на великия изпълнител предизвика гневни коментари. Кичка Бодурова разкри, че го е направила, за да спре спекулациите относно неговата ориентация.

[caption id="attachment_472200" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова обясни какво стои зад написаното от нея за Емил Димитров[/caption]

Тя отрече и за любовни отношения с Петър Младенов. Изпълнителката призна, че той си е падал по нея, но не е бил единственият мъж, който я е харесвал. На смъртния си одър той искал да слуха нейните песни.

Изпълнителката отрече, че някога е употребявала опиати, както и че е била касиер на българското настоятелство в Америка.

Тя отрече и твърденията, че някога е казвала, че Здравко е изневерявал на Катя, пише БЛИЦ, цитирайки изданието.