Задава ли се Трета световна война война? (Топ предсказанията на Ванга, Дънов и Севрюкова)

Задава ли се Трета световна война война? (Топ предсказанията на Ванга, Дънов и Севрюкова)
5 (100%) 1 vote

Ето какво гласят пророчествата на великите Ванга, Дънов и Слава Севрюкова за войната

Драматичните събития през последните месеци са повод все по-често да се коментират предсказанията на великите пророци Ванга, Дънов и Севрюкова. Ежедневно най-големите политически сили си отправят заплахи, а бежанската вълна към Европа, войната в Сирия и честите антентати, са причанат да си задаваме ежедневно въпроса дали войната вече не чука на вратата ни.

Преди повече от половин вен Петър Дънов е предсказал какво ще се случи. Според него, човечеството ще преживее още една война. Определя я като война между расите. Учителят видял още тогава, че Третата световна война ще трае повече от две десетилетия. Тя ще се осъществява главно по вода и въздух. Ще се хвърлят и бомби. Всичко ще започне в Ню Йорк и Вашингтон, които ще пострадат от самолети. След това Ню Йорк ще пострада от атомни ракети, а Вашингтон от бомби. Американците ще получат помощ от французите, които ще атакуват арабите.

Според пророчеството на Петър Дънов, в тази война ще загинат 50 милиона души. Ако след това хората не се поучат от грешките, ще настъпи още по-страшна война, която ще отнеме живота на 550 милиона души, предсказал още пророка.

Слава Севрюкова, пред чиято дарба се е прекланяла дори Ванга, също е предсказала предстоящата война. Според нейните пророчества войната ще избухне по-рано от очакваното и продължителността й ще бъде наполовина на тази на Втората световна война.

Ванга

Ванга, Дънов и Севрюкова са предсказали Трета световна война

От казаното от нея става ясно, че светът ще тръгне на зле, след като България бъде приета в ЕС. Но според нея, страната ни ще остане встрани от драматичните събития по света. Севрюкова приживе отправила предупреждение към всички българи в чужбина до 2015 година да се завърнат в родината, защото след това и да искат няма да могат да го направят.

Пророчеството на Ванга гласи, че войната ще избухне с падането на Сирия, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Задава ли се Трета световна война война? (Топ предсказанията на Ванга, Дънов и Севрюкова)”

  1. Гост

    февр. 22. 2016

    За кои велики пророци става въпрос: Дънов е бил агент на КГБ, Ванга на ГРУ, а Севрюкова си е нептраво офицер от Федералните служби.

Добавете коментар