Елена Йончева се показа бременна (Снимки)

Елена Йончева се показа бременна (Снимки)
4 (80%) 1 vote

Елена Йончева е в зашеметяваща форма в деветия месец от бременността си

Елена Йончева цъфти от щастие заради предстоящото събитие

Елена Йончева се показа бременна. Журналистката дълго време ревниво криеше, че най-накрая очаква бебе и избягваше светлините на прожекторите, най-вече от суеверие. В самия край на бременността си обаче – в деветия месец, тя се появи на официално събитие – срещата-дискусия с испанския писател и журналист Алфонсо Армада, която се проведе в НДК.

Елена Йончева се показа бременна

Елена Йончева се показа бременна

Гостите на събитието нямаше как да не отбележат, че бившата половинка на Сергей Станишев изглежда повече от зашеметяващо. Въпреки закръгленото коремче, краката й са все така слаби и прави впечатление, че тя не е натрупала излишни килограми през изминалите месеци.

От суеверие Йончева носи червен конец на китката си, а на врата си беше закачила специален амулет, който, според запознати, цели да пази нея и нероденото й дете от уроки и зли очи.

За бременността й се разбра едва в началото на тази година. Таткото е дългогодишният приятел на Елена – Пламен Тодоров, който е архитект по професия. Репортерката е забременяла ин витро в клиника в Германия, а тя и половинката й не крият, че са на седмото небе от щастие заради предстоящото раждане на бебока.

Преди около месец Йончева не скри, че се чувства повече от добре, въпреки напредналата си бременност. Журналистката не спира да се усмихва и определено изглежда по-добре от всякога, предават от Vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар