Хороскоп за 19 февруари, петък

Хороскоп за 19 февруари, петък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа, изготвен от Боряна Делчева и публикуван във в. „Марица“

Овеносъществете важни връзки
Заложете на разбирателството и хармоничните връзки, ако искате на всяка цена да осъществите плановете си. Имате прекрасни възможности за реализация, но изглежда сега не знаете точно как да действате. Чувството на обърканост и някои неясноти в личния живот са предпоставки за неадекватното ви поведение. Не мислете лошо за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Телецочаква ви успех, възможно е и наследство
За вас се очертава нервен ден, но ако туширате евентуални конфликти и синхронизирате действията си с някого, ще осъществите замислите си. Освен това, с чара и способностите си може да спечелите влиятелно покровителство. Ще ви върви в любовта. Тенденцията в материално отношение също е благоприятна. Някои може да получат наследство.

Близнациочаква ви напрежение
Петък е напрегнат, а освен това е възможно и здравословно неразположение. Обстоятелствата предразполагат към допускане на грешки, бъдете дипломатични в личните контакти.

Ракпазете се от грешки
Днес най-важните теми за вас са любовта, хармонията в семейството и осигуряването на необходимите доходи. Бързам да подчертая, че имате звездна подкрепа в материално отношение, задава се и хубава промяна. Принципно обаче не е лошо да бъдете по-старателни в работата си и да следите относно допускане на грешки.

Лъвще намерите влиятелна подкрепа
Ползотворен ден, особено за дамския състав на знака. Ще осъществите програмата си благодарение на връзките и личното ви умение да сте в хармония с обкръжението на другите, сами воювате за желаните позиции.

Деване се предоверявайте
Петък е хубав и носи успокоение. За мнозина от знака характеристиката е равносилна на излизане от криза. Въпреки добрите звездни аспекти, все още се наблюдава емоционална неустойчивост. Най-важно е да се владеете и да се стремите към разбирателство с околните. Но не бъдете прекалено доверчиви и не проявявайте наивност.

horoskop-23Везниизбягвайте противоречия
Внимавайте днес, предразположени сте към допускане на грешки, към неподходящо поведение. Действително денят е доста напрегнат, но по никакъв повод не бива да влизате в противоречия с близки и приятели. Освен това мисленето ви не е най-правилно и по-добре ще бъде за вас, ако се вслушвате в чуждото мнение и изпълнявате чуждите препоръки.

Скорпионпазете се от самозаблуда
Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но все пак не избързвайте с изводите си, не предприемайте конкретни действия. Сега е по-добре да спазите известна дистанция, да изчакате пълното развитие на обстоятелствата.

Стрелецподобряване на семейните отношения
Петък е под знака на любовта, но паралелно ще търсите удовлетворение и на материалните си интереси. Денят е позитивна характеристика за изглаждане на взаимоотношенията в семейството или с любовния партньор. В работата си може да разчитате на влиятелно покровителство от страна на жени.

Козирогизпълва ви любов и хармония
Любовта и приятелството са ваш приоритет днес. Уравновесени и хармонично настроени, всичките ви действия ще бъдат продиктувани от желанието ви да сте в центъра на всеобщото внимание. Освен това и самите вие се чувствате пълноценни само когато сте свършили нещо полезно за близките си и хората, които обичате. Петък е добър и в материално отношение.

Водолейвъзможни са материални придобивки
Изглеждате в добра кондиция, а денят е много благоприятен за материални придобивки. Имате прекрасни условия и ще се възползвате от всяка ситуация, за да подсигурите желаните доходи. Някои от вас дори може да рискуват, а сега смелите и предприемчиви действия са по-ползотворни от пасивността и изчакването.

Рибине проявявайте прекалена амбиция и бъдете толерантни
Накратко казано, днес ще ви върви, като по този начин осигурявате и бъдещето си. Действително изявата ви е перфектна, но и звездите ви подкрепят. Единственото предупреждение е да контролирате активността си и да сте по-толерантни към околните. Избягвайте безпредметни спорове, не поставяйте личните амбиции над всичко. Внимавайте да не обидите някого със своята разпаленост – съветва Боряна Делчева в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар