Скандал: Елен Колева не може да повярва, че Калин Терзийски направи това!

Скандал: Елен Колева не може да повярва, че Калин Терзийски направи това!
4 (80%) 3 votes

Елен Колева е напълно и тотално срината от писателя Калин Терзийски, мечтите й умряха!

Калин Терзийски окончателно удари дъното и нищо не е в състояние да спре стремглавото му падение. Дори любовта на хубавата Елен Колева, която така безкористно и с патос го защитаваше доскоро.

Припомняме, че двамата заживяха заедно в началото на този месец, но тъкмо обявиха това пред всички и писателят промени мнението си на 180 градуса. Събра си багажчето и с подвита опашка се прибра при старата си приятелка Ивана Генова, която натири заради синеоката Елен Колева.

Елен Колева

Елен Колева бранеше Калин Терзийски, но той я предаде

Въпреки това обаче, актрисата продължи да се изказва в полза на Калин Терзийски и да го брани от всички, сякаш е малко дете. А най-потресаващото беше, че се опита да го изкара мъж без проблеми с алкохола. Просто леко объркан.

Самият Калин Терзийски до дупка отричаше своята зависимост към пиячката, но само преди дни бе засечен да върви по централна улица в столицата, надигнал бутилка евтино вино.

„Жалка картинка беше. Спря се при някакви улични музиканти и взе да им дрънка глупости като постоянно надигаше бутилката и пиеше на огромни гълтоци. В един момент на хората им писна от него и се чудеха как да го разкарат, а той не спираше да намила и да им обяснява колко е прав, а останалите колко са криви“, разказват свидетели на грозната картинка.

Новината за това, което е направил обичаният от нея мъж, буквално обезверил Елен Колева и я накарала да се почувства предадена. Още повече, че само преди дни, писателят публично я „нахрани“ във Фейсбук като обяви, че му е досадна и го кара да умира от смях.

„Не му върви на това момиче, но защо е така?! Все попада на неподходящи за нея мъже – първо беше Сашо Майонезата, сега пък Калин Терзийски. Какво си мисли тя, че такъв индивид ще я направи щастлива ли?! Горката“, коментират из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар