Ирина Тенчева в шок: Виж какво се случва в дома й с Иван Христов!

Ирина Тенчева в шок: Виж какво се случва в дома й с Иван Христов!
3 (60%) 3 votes

Ирина Тенчева е полудяла и не знае как да се справи с проблема!

Винаги спокойната и уравновесена журналистка и половинка на Иван Христов – Ирина Тенчева, е изпаднала в състояние на пълно безсилие. Тя не знае как да се справи с проблема в дома си и вече се тресе от нерви.

Причината е в гадините, нападнали главите на децата й. Синът и дъщерята на Ирина Тенчева вече сума ти време си разменяли въшки от училище и майка им не може да се пребори с тях, разкри самата любима на продуцента Иван Христов.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева не може да спаси децата си от въшките

„По половин ден пощя дъщеря си и тъкмо вече решавам, че сме се отървали – хоп, синът ми се прибира завъдил и той. Тези гадинки са ужасни, няма отърване. И лошото е, че целите училища са пламнали, а изпитаните и стари методи за борба с тях, вече не помагат“, признава с безсилие Ирина Тенчева.

Оказва се, че действително въшките са се превърнали в своего рода мутанти, защото уж прехвалените препарати по аптеките изобщо не ги морят. Дори прословутата рецепта с мас, газ и оцет не само не им действа, но дори сякаш ги карала да се множат.

Ирина Тенчева е на нокти и от информацията, че въшките така са се изхитрили, че вече ходят и на боядисани глави. Което ще рече, че самата тя може да ги завъди и да стане за смях на дърти години.

„Преди време това беше супер сигурен и изпитан метод – ако друго не помага, теглиш една боя на главата и измират до крак. Сега обаче боята изобщо не можела да ги убие. Откъде се взе тази напаст, никой не може да ни каже“, вайкала се Ирина Тенчева и пред други майки в училището.

Припомняме, че преди време самата Златка Райкова бе засечена да си търси препарат за чистене на въшки в столична аптека, което ще рече, че гадините са налазили и нея. А тя поне що боя е видяла в живота си, но уви – в случая перхидролът е безпомощен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар