Шокиращо разкритие за Ели Гигова втрещи всички!

Ели Гигова е изживяла истински ад
0

Ели Гигова още не може да избяга от кошмара, който е преживяла!

Ели Гигова все още живее в страх. Преди няколко години милионерската наследница изживява истински кошмар. Крадци са я пребили и оттогава психиката й е разклатена.

Богаташката си изпатила от разбойниците преди години, още докато работила в Евроком. След като свършило предаването тя се качила на возилото си и си тръгнала към дома. Именно тогата се случило нещастието.

Ели Гигова
Ели Гигова е изживяла истински ад

Още щом слязла от колата, двама мъже се нахвърлили върху нея с удари. Те я били, за да й откраднат колата. От боя Ели Гигова получила комоцио, а от неприятният инцидент и разклатена психика, от която не може да се отърси съвсем и до днес.

Въпреки стресът, Ели намерила сили да съобщи на полицията. Само няколко дни по-късно ченгетата намират й и връщат колата. Но оттогава Гигова така и не успява да се възстанови. Психиката й е разклатена и тя непрекъснато сънува кошмари оттогава.

Тя не може да се успокои и непрекъснато се оглежда плашливо, щом се качи зад волана. Ели Гигова преживя разочарование и в личен план.

Щерката на прочутия Николай Гигов е пример за разсъдливост и спокойствие. Но личният й мир се разби на пух и прах и след любовната й драма с ресторантьора Димитър Тодоранов. Тя бе влюбена в него, но той не спря да й изневерява и това буквално я съсипа.

Ели Гигова наистина се оказа доста влюбена в отявлен женкар, защото въпреки че научи какви ги е вършил, тя все пак намери сили да му даде втори шанс. Той не спирал да й звъни, да си посипва главата с пепел, да й се извинява.

Тя отначало бе бясна, но после отстъпи пред извиненията му. Като всяка влюбена жена забрави грозните моменти, остави в съзнанието си само хубавите и реши да му прости. Родителите я посъветваха да не го прави.

Те знаят, че щом един път един мъж сложи рога на половинката си, той ще го направи отново. И окото му няма да мигне, въпреки че преди това й я свалял звездите от небето.

Но Ели Гигова е голяма и не е послушала близките си. Тя се надява думите, които й е казал Димитър Тодоранов все пак да са искрени и те наистина да имат шанс за любовта си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.