Мартин Димитров стана жертва на атентат

Мартин Димитров стана жертва на атентат
5 (100%) 1 vote

От сервиза били категорични, че става въпрос за злоумишлено действие

Политикът Мартин Димитров изплака в ефира на Нова тв, че е станал жертва на атентат.

Мартин Димитров предполага, че по всяка вероятност е бил следен. Той сподели, че през изминалата нощ някой е оставил автомобила му без спирачки. Според него няма как металната тръба да се е повредила сама и от там да е изтекла спирачната течност.

Мартин Димитров

От сервиза били категорични, че става въпрос за злоумишлено действие

Мартин Димитров разказа, че съпругата му трудно намирала място за паркиране около пазара „Димитър Петков“ и поради тази причина той потърсил къде може да бъде паркиран автомобилът.
Докато карал колата обаче усетил, че педалът на спирачките потъва докрай, което не би трябвало да се случи.

Този проблем с автомобила накарал Мартин Димитров да го закара на сервиз. По-късно получил обаждане от сервиза, откъдето му съобщили притеснителната новина, че проблемът се дължи на това, че е изрязана металната тръба.

Мартин Димитров определя случилото се като опит за убийство, но за огромно съжаление на хората, които са го направили, опитът е несполучлив. Мнозина пък се замислиха дали това не е само предупреждението към Мартин Димитров за това, което ще последва, ако продължи да им бърка работите.

Самият Мартин Димитров предполага, че тази атака е пряко свързана с една от двете горещи теми, с които се занимава. Припомняме, че той се е захванал с изясняването на въпроса защо цените на горивата в България са едни от най-високите в Европа, както и все още парещата тема за източването на КТБ.

Мартин Димитров не скри притеснението си от случката и подчерта, че вече се е обадил на вътрешния министър Румяна Бъчварова, за да й съобщи лично за това.
Тя от своя страна го е свързала със съответните служители, пред които по-късно политикът ще даде показания.

Той обяви, че автомобилът е „Пежо 207“ на 8 години и допълни, че не е специалист и не разбира от автомобили, но от сервиза, в който е оставил колата за ремонт са категорични, че вредата е нанесена злоумишлено, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар