Бомба: Скарлет Йохансон заби в земята родните плеймейтки с изказване!

Бомба: Скарлет Йохансон заби в земята родните плеймейтки с изказване!
5 (100%) 1 vote

Скарлет Йохансон заби в земята родните плеймейтки като обяви, че загарът им е просташки!

Слънчевият загар винаги е бил хит сред холивудските величия. Преди всеки от актьорите не спираха да се фукат със своите загорели тела и бронзовият си тен.

Тенденцията през 2016 година обаче е коренно различна. Сега на мода е чистата, млечно бяла кожа. Тя е нежна и сияйна и тъмният тен вече се счита за просташко. Както и да се излагаш директно на слънчевите лъчи.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е от тези, които считат тена за просташка и демоде проява

Едни от върлите последователи на новата мода са най-големите звезди на Холивуд. Сред тях са Скарлет Йохансон, Ан Хатауей, Дакота Джонсън, Анджелина Джоли, Ема Стоун, Майли Сайръс и още много други знаменитости.

Други са се заразили от новата тенденция съвсем наскоро и затова масово си подменят гардероба. Дори на плажа холивудските звезди избират да се показват вече с по-затворени бански, с шапки с огромни периферии, които скриват лицата им, както и да мажат телата си със силни слънцезащитни кремове.

Дори и децата вече знаят, че слънцето е вредно и съсипва кожата. Тя се състарява, ако е изложена директно на ултравиолетовите лъчи и се получават тъмни петна, които могат до доведат до различни кожни заболявания, и дори ракови образования.

Някои от актрисите не се разделят и с ръкавиците си, за да предпазят и ръцете си от вредното слънце, твърдят козметици на холивудските звезди.

Не на това мнение обаче е актрисата Гуинет Полтроу. В едно от интервютата си красавицата съветва точно обратното. Тя препоръчва да се излагаме колкото е възможно повече на слънчевите лъчи.

Актрисата е съгласна, че лицето може да се предпази от жарещите слънчеви лъчи с широкопола шапка, но останалата част от тялото е добре да излагаме на живителните лъчи на слънцето.

„Мисля, че за всички нас е добре да се излагаме колкото е възможно повече на слънце, както и на чист въздух. Мисля, че това изобщо не е зле за нас, а дори напротив. Дори петнадесет минути на ден е добре, не мислите ли”, пита закачливо хубавицата.

За разлика от нея, Никол Кидман е звездата, която се страхува буквално от слънцето. Тя стои далеч от него с цената на всичко. Когато й се налага все пак да попадне на открито, под парещите лъчи тя не излиза без шапка с огромна периферия.

Актрисата дава и луди пари за слънцезащитни кремове, ако й се наложи да отмаря на морския бряг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар