Бомба: Истината за Марио от „София Ден и Нощ“ ще ви смае!

Бомба: Истината за Марио от „София Ден и Нощ“ ще ви смае!
5 (100%) 1 vote

Марио от „София Ден и Нощ“ изпоти фенките си с това разкритие!

Марио от „София Ден и Нощ” има странна професия. И в реалите сериала той не успява да устои дълго на женския чар, но и в живота той бил по-особен танцьор.

Според клюката Адриан захвърлял разгорещено дрехи на дансинга и ставал почти по адамово облекло в клубове със съмнителна репутация. Една прелюбопитна снимка изпратил редовен читател, на която се вижда, че Марио има по-различна професия от афишираната във визитката си.

София Ден и Нощ

Марио от „София Ден и Нощ“ редовно изпотява зрителките

Марио или както е истинското име на героя Адриан Зурков, според неговите думи, работил като фитнес инструктор. В хитовата поредица той е барман в столично заведение. На личната си страница във Фейсбук екранния Марио разкрива, че е инструктор, онлайн треньор, спортист и актьор.

Никъде обаче мистериозният младок не споменава, че е бил и стриптизьор. Но според информатор Марио е работил в известна столична дискотека, именно като такъв. Там, в танцовият състав е бил и друг участник в сериала „София Ден и Нощ”, Светлин.

За себе си той казва, че е работил като танцьор, но вероятно и той също е захвърлял дрехи и се е подвизавал почти гол, както и Адриан.

На въпросното фотно Адриан Зурков наистина е доста скандално разсъблечен и е в компанията на разгорещени мадами, които вероятно забавлява и то доста успешно. Дори и да не бил стриптизьор, а само танцьор или аниматор по заведенията, защо екранният Марио от „София Ден и Нощ“ никъде не споменава и за тази работа в своята автобиография.

Не може да се съди само по една снимка дали миналото на Адриан е скандално. Може и да има по-скромна професия, но прелюбопитно е защо никъде не говори за това свое занимание, а го пази в дълбока тайна.

Истината е, че същността на реалите героя е същата в реалния живот, както и на екрана. Мускулестият мачо бил женкар и трудно се задържал с една приятелка. Той сменял гаджетата като носни кърпички, а сега, след като популярността му нараснала, нещата буквално ескалирали, разкриват и негови приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар