Животът на Ахмед Доган е в опасност

Животът на Ахмед Доган е в опасност
3 (60%) 2 votes

Проф. Георгиев е категоричен, че зад атентата стои Ердоганова Турция

Животът на създателя на ДПС – Ахмед Доган виси на косъм.

В ефира на Би Ти Ви, бившият член на ръководството на ДПС проф. Людмил Георгиев заяви, че животът на Ахмед Доган за пореден път е заплашен. Той е категоричен, че забраната за влизане в Турция за бившия председател на ДПС не е просто забрана, а заплаха за живота му и то поредна.
Според тази заплаха е дело на Ердоганова Турция.
Професорът изрази мнението си в интервю за Би Ти Ви.

Ахмед Доган

Проф. Георгиев е категоричен, че зад атентата стои Ердоганова Турция

Проф. Людмил Георгиев е категоричен, че атентатът срещу Ахмед Доган също е дело на Ердоганова Турция. Според него обаче следите за това са били заличени от следствието.
Бившият член на ръководството на партията на Доган е категоричен, че към днешна дата Ердоганова Турция прекрачва всички принципи на кемализма.
Той определи турския премиер Реджеп Таип Ердоган като „много тежък и тотален нарцис”, който прави всячески опити да се задържи на политическата сцена.

Професорът заключи, че след като Лютви Местан се отцепи от ДПС, а малко след това бе наложена забрана на Ахмед Доган да влиза на територията на Турция, е логично, че именно Местан е „клепал” Доган пред турския премиер.
Той даде ясно да се разбере, че през всички 26 години, Ахмед Доган е давал на Турция да разбере повече от ясно, че няма място в България, без оглед на това дали предложенията са идвали от османисти или кемалисти.

Проф. Людмил Георгиев коментира забраната за Ахмед Доган да влиза на територията на Турция като вкарване в черния списък с врагове на съседката ни.
В превод и конкретика, тази забрана е пряка заплаха за живота на Ахмед Доган и то за пореден път, заяви проф. Георгиев.
Според него обстоятелствата са докарали турския премиер Реджеп Таип Ердоган до „шизофрения, тиха лудост”.

Професорът е убеден, че премиерът на Турция се чуди каква крачка да предприеме, но се е обградил с врагове и върши грешка след грешка, в това число и обстрела на кюрдите, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар