ДСБ с най-голям влог в КТБ (От партията мълчат)

ДСБ с най-голям влог в КТБ (От партията мълчат)
5 (100%) 1 vote

ДСБ са с най-голям влог в КТБ, но продължават да мълчат

ДСБ се оказа партията с най-голям влог в КТБ, но мълчат и отказват всякакви коментари по въпроса. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ в интервю за БНТ.

„Обезпокоително е, че този факт не беше споменат от нито един член на партията, преди да бъде оповестен списъка с имената. Не е ясно също така откъде ДСБ разполагат с тези средства — частни дарения, или държавна субсидия?“, допълни още тя.

От организацията отказват всякакви коментари по въпроса, насочвайки цялото си внимание към предстоящата президентска кампания. И запазиха пълно мълчание.

Освен партията на Радан Кънев, сред най-крупните вложители в КТБ се оказаха семейството на Иван Костов и съпругата му Елена, които общо имат влогове на стойност над половин милион лева.

Бившите министри Трайчо Трайков и Даниел Вълчев също се оказаха с влогове в КТБ, както редица лица, заемали ключови постове във властта или съветници на част от лидерите на Реформаторския блок. Десислава Атанасова припомни още, че Радан Кънев бе една от кандидатурите за ръководител на Комисията за КТБ в парламента. „Ако изборът му се бе състоял, щяхме да се свидетели на огромен конфликт на интереси“, допълни още тя.

Депутатката от ГЕРБ призна, че е изключително изненадана от обема на влоговете на ДСБ и също така ги призова да дадат отговори на избирателите си и цялата общественост, пише 24chasa.bg.

Въпреки че вниманието на всички в момента е насочено към скандалния списък с вложители на КТБ, вотът срещу правителството заради здравната реформа също не бе подминат.

ДСБ с най-голям влог в КТБ, но мълчат

ДСБ с най-голям влог в КТБ, но мълчат

Десислава Атанасова предупреди, че се опасява от политически лупинги, най-вече от страна на Реформаторите. „Да не се окаже така, че ГЕРБ да подкрепи министър Москов, а РБ да се отметне от него и да застане срещу него“, заяви още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар