Жесток скандал в ефира на Би Ти Ви

Представители на БСП и Реформаторския блок едва не се хванаха за гушите
0

Представители на БСП и Реформаторския блок едва не се хванаха за гушите

Жесток скандал се разрази в сутрешния ефир на Би Ти Ви.

Главните действащи лица на скандала бяха представителят на БСП д-р Емил Райнов и на Реформаторския блок – д-р Валентин Павлов. В ябълката на раздора се превърна горещата тема за здравната реформа.

В ефира на Би Ти Ви и двамата правеха опит да се надвикат, а д-р Валентин Павлов се опита да защити здравния министър Петър Москов, но безуспешно.

Би Ти Ви
Представители на БСП и Реформаторския блок едва не се хванаха за гушите

Социалистът сякаш успя да спечели зрителите с това, че изкара всички недостатъци на здравния сектор.
Той бе категоричен, че БСП вижда Петър Москов не като реформатор, а като ликвидатор, който в продължение на година прави само пиар мъгла.
Д-р Емил Райнов бе категоричен, че здравният министър не е избран на този пост, за да си върши лична работа, а да направи здравеопазването по-приветливо за обществото.

Според Емил Райнов, Петър Москов превръща в хаос всяко нещо, до което се докосне в здравната система.
Другият гост в сутрешния блок на Би Ти Ви – д-р Валентин Павлов разбира се бе на противоположното мнение.
Той твърди, че в продължение на година екипът на здравния министър прави опити да подреди хаоса, който цари в здравната система.

Емил Райнов бе категоричен, че колкото повече Петър Москов стои в коалиция, толкова по-голям е шансът правителството да падне, тъй като именно той е воденичният камък на това правителство.
Според него, ако Петър Москов остане след този вот на недоверие, то вината ще е изцяло на министър-председателя Бойко Борисов.

На свой ред представителят на Реформаторския блок упрекна опонента си, че прави опит да всее нова паника. Той подчерта, че след паниката с ваксините, сега някой се опитва да направи същото и с лекарите.
Д-р Валентин Павлов припомни на колегата си Емил Райнов, че по времето на управлението на БСП, хора, които не са посещавали здравни заведения, са били „лекувани” по клинични пътеки и го попита това ли иска да се случи отново, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.