Тризначките пак се изложиха Преглеждания: 5936

Вяра, Надежда и Любов надминаха себе си
0
5/5 - (1 vote)

Вяра, Надежда и Любов надминаха себе си

Тризначките от Благоевград, които станаха известни покрай участието си в риалитито „Биг Брадър”, се изложиха за пореден път.

Всъщност това не е нищо ново. Зрители на шоуто дори твърдят, че за трите грации от Благоевград това се е превърнало в традиция, на която не изневеряват.
Този път тризначките обявиха предаването „Господари на ефира” за свой враг. Поредният…

тризначките
Вяра, Надежда и Любов надминаха себе си

Тризначките са обидени от начина, по който Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, са коментирали с ирония последната им медийна изява (става въпрос за участието на Вяра, Надежда и Любов в предаването „Комбина” по Нова тв).
В ефира на предаването тризначките заявиха с гордост, че появата им на бял свят е „рядък медико-биологичен феномен”, случващ се на „40 000 раждания”.

Те подчертаха, че именно поради тази причина навремето държавният глава Тодор Живков подарил пожизнена издръжка и два апартамента на майка им.
Тризначките са разочаровани, че сега искат да им отнемат двете панелки, ако не извадят някоя и друга хилядарка, за да си ги откупят.

Вяра, Надежда и Любов се жалваха, че са ходили при председателя на общинския съвет, за да го попитат какво се случва и какъв е проблемът. Две седмици по-късно обаче човекът починал, както си седял на масата. Според тризначките смъртта му не е случайна и има връзка с техния проблем. Вяра твърди, че следят телефоните и на трите, а Соломон Паси я следял в социалната мрежа Фейсбук.

Тризначките за пореден път правят отчаян опит да привлекат вниманието към себе си с надеждата, че някой ще ги забележи и ще ги покани за някаква телевизионна изява, а защо не и да им предложи работа.
Едно е сигурно – самочувствие не им липсва и дори може би им е повече, отколкото е необходимо, след като се обявиха за „уникални” и „национално богатство”.

Разбира се тризначките отговориха на „обидата” на „Господари на ефира” с недотам грамотно написан пост във Фейсбук, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.