Асен Блатечки с ново завоевание?

Асен Блатечки с ново завоевание?
3 (60%) 2 votes

Лошото момче на българското кино няма спиране

По всичко личи, че лошото момче на българското кино Асен Блатечки не си е взел поука и продължава да залита от правия път.

Този път Асен Блатечки хвърлил мерника на красивата и млада изпълнителка Михаела Филева. За никого не е тайна, че чаровният актьор е със слаби ангели.
За негово огромно съжаление обаче този път актьорът ударил на камък, тъй като чарът му не успял да проработи пред Михаела Филева.

Асен Блатечки

Лошото момче на българското кино няма спиране

Младата изпълнителка набързо отрязала мераците му, тъй като ясно си дала сметка в какво ще се забърка в противен случай.
По всичко личи, че мачото се е устремил към нови висини, след като изложи съпругата си Катерина пред цяла България покрай забежката си с Диляна Попова, на която направи и дете.

Асен Блатечки се възползвал от факта, че има пряк контакт с Михаела Филева покрай предстоящото предаване „България търси талант” и веднага пуснал чара си в действие.
Още щом видял гласовитата хубавица, той започнал да се прехласва по нея и без да губи време я поканил на вечеря след снимките за шоуто.

Михаела Филева обаче категорично отхвърлила поканата, без дори и да се замисля. А и коя жена би искала да има близки отношения с Асен Блатечки, предвид всичко, което се случи неотдавна. Вероятно цялата тази позорна за семейството му случка ще се повтори при първа възможност.

Приятели на младата изпълнителка са категорични, че Асен Блатечки няма никакви шансове пред нея, тъй като тя е силно влюбена в приятеля си – певецът Павел.
Макар той да не е звезда от ранга на Асен Блатечки, очевидно е единственият мъж в сърцето на изпълнителката.

Колеги на актьора обаче твърдят, че Асен Блатечки няма да се предаде толкова лесно и ще направи всичко възможно да очарова Михаела Филева с надеждата, че все пак ще поддаде, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар