Ненчо Балабанов я загази

Ненчо Балабанов я загази
5 (100%) 1 vote

Спечели си омразата на Димитър Рачков

Актьорът, който имитира премиера Бойко Борисов – Ненчо Балабанов, я загази.

От новото му поприще като водещ на „Господари на ефира” издават, че Ненчо Балабанов и Димитър Рачков са повели жестока война помежду си за зрителската любов.
Двамата комици водят тиха, но жестока война от няколко месеца насам.

Ненчо Балабанов

Спечели си омразата на Димитър Рачков

Извън студиото на „Господари на ефира” Ненчо Балабанов и Димитър Рачков не могат да се понасят и всячески се отбягват. Двамата дори не пропускат възможност да злословят един за друг зад гърба си.
Най-голямата изненада за екипа на забавното предаване била, че войната била поведена от иначе кроткия Димитър Рачков. Той се променил до неузнаваемост след появата на младия актьор Ненчо Балабанов в екипа на Магърдич Халваджиян.

Според запознати Димитър Рачков се страхува, че започва да губи любовта на публиката покрай Ненчо Балабанов.
За никого не е тайна, че Ненчо Балабанов успя да направи шеметна кариера само за година и е повече от нормално Рачков да се притеснява, че може да бъде детрониран от колегата си, който очевидно е доста талантлив.

Звездата на Балабанов изгря от предаването „Като две капки вода”, след което се разписа със собствената си рубрика „ФейсБойко“, в „Господари на ефира“, а днес вече е водещ на забавното предаване. До неотдавна за най-голямата звезда на предаването се смяташе Димитър Рачков, но днес нещата вече не изглеждат толкова сигурни.
Макар привидно Рачков да приема с усмивка успехите на Ненчо Балабанов, той вътрешно се страхува, че мястото му е застрашено, издават от екипа.

От приятелския кръг на Рачков издават, че той често омаловажава успехите на колегата си и дори го определя като халтураджия.
Той бил категоричен, че не желае да е на екран с Ненчо Балабанов.
От екипа на „Господари на ефира” са категорични, че ако двамата се съберат на едно място, положението ще стане взривоопасно, тъй като покрай множеството му успехи напоследък самочувствието на Ненчо Балабанов подминало това на Димитър Рачков, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар