Ясновидецът Роберто Методиев: Един ден Иван Костов отново ще е премиер!

Ясновидецът Роберто Методиев: Един ден Иван Костов отново ще е премиер!
5 (100%) 1 vote
Ясновидецът Роберто Методиев направи прогноза за България в интервю за в. „България днес“

„Обикновено аз усещам земетресенията с болки в различни части на тялото. В момента не усещам болка, така че не вярвам скоро да има земетресение. Чисто ясновидски обаче смятам, че земетресение се задава. Но това не бива да ни плаши. Тези катаклизми са важни, за да се изчисти природята. Тя е жив организъм и трябва да премине през нещо разтърсващо, за да се обнови. Това е добре за природата и като цяло, защото енергиите се трупат и в един момент трябва да избият нанякъде. Да не говорим, че отношението на човека към природата е доста лошо и е нормално в един момент тя да си отмъщава. Затова мисля, че може да очакваме катаклизми или евентуални наводнения“ – споделя в интервюто Роберто Методиев.

„В политически аспект смятам, че тази година вече ще се приключи с реформите в образование, здравеопазване и вътрешни работи. Освен това един ден Бойко Борисов ще се оттагле от политиката и ще посочи свой наследник, а след това ще има избори и новият премиер ще е отново Иван Костов, сигурен съм в това“ – твърди ясновидецът Роберто Методиев.

Роберто Методиев не вижда заплаха от война за България

Роберто Методиев не вижда заплаха от война за България

„Относно опасността от голяма световна война, аз такава за България не виждам. Ние сме защитени и от терористични атаки пореди други политически причини, просто не сме отворени за света, което за повечето хора може да не е добре, но чисто и просто за защита от терористични атаки е добре. България е толерантна дори към бежанците“ – счита Роберто Методиев. Той прогнозира бляскаво политическо бъдеще за Слави Трифонов, ако Дългия влезе в политиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар