Ванга предпазила Панайот Панайотов от катастрофа

Гласувайте за статията
Певецът Панайон Панайотов и съпругата му Емилия са изумени при посещението си при Ванга

Някъде в края на 80-те години композиторът Димитър Пенев написва песен за Ванга по стиховете на Орлин Орлинов. С изпълнителя Панайот Панайотов решават да получат благословията от самата Ванга, още докато проектът е в зародиш – разкрива „Уикенд“.

На аудиокасетата Панайот Панайотов носи в Рупите демозапис. Ванга идва в шкодата му, за да го чуе. Единственият й коментар е: „Алал ти вера“, което дава увереност на създателите да довършат песента.

Панайот Панайотов никога не е питал пророчицата за бъдещето си. Отдава го на увереност в собствените си сили. Но е бил няколко пъти при нея, включително и със съпругата си Емилия, през които е ставал свидетел на това как хората тормозят Ванга да им врачува за любов и раздели. Много от тях прогонвала, защото желанието й било да помага най-вече за здраве.

Панайот Панайотов записал песен за Ванга

Панайот Панайотов записал песен за Ванга

Веднъж на изпроводяк тя казва на Панайот Панайотов: „Внимавай, като се прибираш с колата – дясната спирачка не ти държи“.
„Тогава наум си казах: „Айде, сега пък и от коли започна да разбира!“.
И като си тръгнахме, колата наистина поднесе – точно както бяха нейните прогнози“ – спомня си певецът, които и досега благославя името на Ванга, затова че му е спасила живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар