Елен Колева проговори за раздялата с Калин Терзийски

Гласувайте за статията

Елен Колева проговори за отношенията си с Калин Терзийски

Както вече стана ясно скандалната Елен Колева има любовна връзка с писателя Калин Терзийски. Актрисата, която се слави с неуспешните си любовни връзки, проговори за отношенията си с писателя. Тя сподели, че в момента двамата не живеят под един покрив.

Състоянието на Калин Терзийски се влошило и младата актриса, както и повечето му приятели, настояли да напусне дома й незабавно да започне лечение. Специалистите са категорични, че за да се възстанови, той трябва да се лекува с среда, изолирана от околния свят. Като човек, който има проблеми с алкохола, той много добре знае колко е важно да се лекува в подходяща среда.

Специалистите са категорични, че за да се спаси, той трябва незабавно да започне детоксикация. За успеха на лечението е важно той самият да пожелае да се излекува.

В интервю за “ 24 часа“ актрисата сподели, че не знае къде се намира в момента Калин Терзийски, но се надява да е добре. Тя допълни, че вече е свикнала с образа на лошата героиня. Младата актриса опроверга твърденията, че тя има лична изгода от връзката си с писателя. Тя заяви, че единственото, която я свързва с него са дълбоките й чувства на обич и признателност.

Елен Колева

Елен Колева проговори за раздялата с Калин Терзийски

Бившата на Сашо Майонезата сподели, че и връзката с Терзийски е била пресъздадена от медиите по модела на балканския синдром – лошата жена и наивният мъж, които става нейна жертва.

Тя допълни, че решението за прекратяването на една връзка е на двама души, а в повечето случаи дори на трима. Според нея, когото любовта между двама души е много силна, връзката им се разпада трудно.

Актрисата проговори и за неуспешната си връзка със Сашо Майонезата, заявявайки че се гордее със себе си и най-вече с факта, че е успяла да запази достойнството си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар