Сашо Диков не желае близките му да го посещават в болницата

Сашо Диков влезе в болницата заради опасно заболяването. Тв водещият страда от рядко, но изключително опасно заболяване, известно като еризипел. Това всъщност е медицинското наименование на червен вятър. Преди няколко дни състоянието му се влошило внезапно. Той получил типичните за това заболяване червени петна по краката. Освен, че са неприятни на вид, те създават и сериозен дискомфорт - подуване и нетърпим сърбеж.

Притеснен за здравословното си състояние, той изтърпял всички болезнени процедури за неговото лечение. Но за съжаление и това не дало желания резултат и се наложило да бъде приет в болница.

В момента Стажанта е прикован към болничното легло. Лекарите са му предписали антибиотична терапия. От медикаментите той напълно е изгубил апетита си. Тв водещият не желае никой от близките му да го посещава в болницата, тъй като се страхува да не се заразят.

[caption id="attachment_471307" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков влезе в болница[/caption]

Въпреки това той се надява, че до края на седмицата ще излезе от болницата и ще успее да води предаването си. Сашо Диков не скучае в болницата и се подготвя за предаването.

Той се страхува да не сполети същия кошмар. Преди време той имаше проблеми с друго мъчително заболяване и едва успя да го пребори. Заради петната от кошмарното витилиго той се появяваше в ефир с обилен грим.

Ето, че след като пребори него, той пипна червен вятър.  Наскоро тв водещият се порязал с нож, с който рязал месо. Тъй като след инцидента не забелязал промяна в състоянието си, той напълно игнорирал вероятността да се е заразил.

Не се дълго се появили първите симптоми на заболяването, което ако  не се овладее, може да бъде много опасно. Хапливият тв водещ не може да си намери място от гняв, че вместо да преследва политиците из кулоарите на апартамента, трябва да е прикован към болничното легло, пише Хот арена.