Мадона разкри най-голямата си болка

Мадона с децата си
0

Мадона моли бившия си мъж да й върне сина

Мадона страда за сина си Роко, който не иска да я вижда

Мадона разкри най-голямата си болка. Певицата не е виждала сина си Роко от миналата година, след като 15-годишното момче отказа да има каквото и да било общо с нея. И предпочете да замине за Англия, за да живее с баща си – режисьорът Гай Ричи.

Мадона с децата си
Мадона с децата си

Мадона не е разговаряла със сина си повече от три месеца, а Роко дори е блокирал профила й в Инстаграм, за да избегне какъвто и да било контакт с нея. Това наранява страшно много Мадона и тя не скри болката си, че синът й не иска да я вижда.

Певицата публикува за първи път фотос от преди няколко години на трите си деца, а към него написа, че това време й липсва страшно много. Тя не крие, че е в конфликт с Гай Ричи и се чуди как да си вземе сина обратно.Режисьорът обаче е категоричен, че това няма как да стане, тъй като Роко се чувства много добре при него.

Кралицата на попа обаче не е съгласна с него като дори е наела частен детектив, който да следи какво се случва със сина й, докато е под опеката на татко си.

По думите й, Ричи изобщо не контролира тийнейджъра и това се отразява на представянето му в училище.

Режисьорът пък е на мнение, че просто дава повече свобода на младежа, от което има нужда всяко момче на неговата възраст, предават от Hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.