Кратката приказка на Денис Ризов и Наталия Симеонова

Денис и Наталия не са заедно от 10 години, но все още не са разведени
0

Мая Илиева жени Денис Ризов за Наталия Симеонова

Сравнително бързо се разпада бракът на Денис Ризов и тв водещата Наталия Симеонова – разкрива „Уикенд“. Двамата се запознават покрай Соня Васи, изключително близка до сърцето на братята Васил и Георги Илиеви. Денис също е от тайфата на Жоро Илиев. С благословията на Мая Илиева Денис и Наталия бързо сключват брак, ражда им се дъщеря, но нещата започват да буксуват въпреки популярността и на двамата.

„Усещах някаква промяна у Денис, година преди да се изнесе от къщи. Той ме помоли да не го разпитвам, но в крайна сметка не издържа и ми сподели, че се вижда с друга жена. Не било нищо сериозно, нищо страшно. Когато изрече всички тези думи, ми настръхна козината. Попитах го дали е влюбен и той ми призна“ – изповядвала е в интервюта къдрокосата блондинка, която от стрес и мъка по любимия мъж започва да има проблеми с килограмите.

Денис и Наталия не са заедно от 10 години, но все още не са разведени
Денис и Наталия не са заедно от 10 години, но все още не са разведени

Наталия Симеонова била решена да се бори с всичката си женска сила, за да спаси брака си. Предразполага съпруга си към разговори почти през ден, но той се изнервя, че тя общува с него така, сякаш насреща си има гост в тв студиото.

В крайна сметка Денис Ризов не издържа на напрежението и се изнася от дома им. Така поредната връзка, създадена с благословията на Георги Илиев и Мая Илиева, се разпада и всеки от героите поема по свой път. Остава непоклатим бизнесът на Ризов, който той стартира не без помощта на силовата групировка на братя Илиеви ВИС.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.