Марияна Николаева за бъдещето на България и за внучето на Бойко

0

Ясновидката Марияна Николаева разкри какво предстои на България и какво бъдеще вижда за внучето на Бойко

Варненският оракул Марияна Николаева предсказва близкото бъдеще на България. Тя предрече политически рокади преди Нова година, а сега предстоят поне още две. Ясновидката вижда промени в МВР или отбраната. От силовите структури ще излезе мъж с гола глава или с присадена коса. Той ще си отиде от кабинета.Ясновидката Марияна Николаева

На мястото му ще дойде друг мъж, свързан по някакъв начин с Бургас. Може да е роден там, може да е работил . Марияна Николаева вижда промени и в Министерството на околната среда или Министерството на земеделието, пише retro.bg.

Към края на месец март ще възникне проблем и ще сменят министърката. Най-вероятно това да се случи в земеделското министерство. На мястото на отстранената ще дойде друга, т. е. отново сектора ще се управлява от жена.

Запитана как ще се справи Меглена Кунева с Министерството на образованието ясновидката предрича, че новоназначената министърка ще постигне приемливи успехи. Кунева ще отдели един от друг някои предмети, които стоят в едно направление. Но за да я запомнят с добро ясновидката й препоръчва да обърне внимание на старите програми за получаване на знания. Такива, които са се доказали в миналото. Марияна Николаева смята, че трябва да се облекчат уроците по математика. Наложително е да се въведат предмети като „Труд и творчество“. Тя смята, че е срамно едно момиче да не може да сготви нещичко, а едно момче да не знае как да забие пирон.

Марияна Николаева разкрива, че Бойко Борисов има голям шанс за стабилно правителство. Необходимо е само да направи някои промени в кабинета. Или да преструктурира коалицията. Ясновидката вижда разцепване на Реформаторския блок и създаване на нова партия, с членове млади хора.

Най-накрая Марияна Николаева сподели какво бъдеще вижда за внучето на Премиера. Според датата на раждането малкият Бойко ще наследи любовта към изкуствата от известния си дядо. Публичен факт е, че Бойко Борисов обича да свири на китара и рисува добре. Малкият ще има талант да пее и да свири. Ясновидката му предрича да се реализира в сферата на музиката. А не като политик както други вещаят.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.