Какво се случва със Слави Трифонов?

Слави Трифонов грохна. Шоуменът не прилича на себе си. Истината за кошмарния му външен вид лъсна, когато той се появи без капчица грим по време на едно от мероприятията, свързано с референдума му. Дългия уплаши всички с вида си. Подпухнали очи, тъмни кръгове под тях, дълбоки бръчки и големи старчески петна по темето са само част от проблемите, които измъчват Дългия.

Той не блести с особена красота, но в ефир сме свикнали да го виждаме с тонове грим и всички тези недостатъци не си личат. Това не може да се каже за естествената му визия, преди професионалните гримьори да се погрижат да прикрият всички тези недостатъци.

Старческите петна са проблем, измъчващ представителите на двата пола, на възраст над 60 години. Причина за появата им е свръх производството на меланин. Дългия не е почитател на слънчевите бани. От бледия тен на лицето му става ясно, че той избягва директното излагане на слънце. Въпреки, че от 60-те години го дели десетилетие, очевидно е че при него процесите на застаряване се развиват по-интензивно.

Слави Трифонов ясно си дава сметка за това. Той наскоро навърши 49 години и вече е по-взискателен за грима, които гримьорите му поставят.

[caption id="attachment_471253" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не прилича на себе си[/caption]

Очевидно при него старческите петна не се дължат на продължителното излагане на слънце, а на бурните хормонални промени, предизвикани от другите му заболявания, пише Хот арена.

Дългия има проблеми и със ставите и очите. В последните години те се задълбочиха и допълнително му създават дискомфорт.

Въпреки големите си финансови възможности и грижите, които полага за себе си, Слави Трифонов не може да се похвали с визията си отпреди няколко години. Липсата на сън и преумората оставят отпечатък върху лицето, който трудно може да бъде заличен.