Страшен удар за Жана Бергендорф: Татко й, с когото сега се запозна, я съсипа! (подробности)

Страшен удар за Жана Бергендорф: Татко й, с когото сега се запозна, я съсипа! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф няма късмет в личния си живот още от малко дете!

Гласовитата Жана Бергендорф удря от камък на камък, а болката и обидата я съпътстват непрестанно. Червенокоската няма никакъв късмет в любовта и дори единственият й син живее далеч от нея. Гаджетата я напускат едно след друго, а сега получи страшен удар и от биологичния си баща.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф потърси татко си след 30 години, но какво ли ще й донесе това?!

С когото, между другото, се запозна лично след цели 30 години. Оказа се, че таткото на Жана Бергендорф – Марио, я зарязал още неродена, когато майка й била бременна в третия месец. През всички тези години той така и не я потърсил, разкриха близки до певицата пред вестник „Уикенд“.

Въпреки че винаги се заканвала да не прости никога на баща си и дори да не го потърси, Жана Бергендорф не удържала на думата си и водена от чисто човешките си чувства, издирила родителя си.

В мига, в който Марио научил, че изоставената му щерка се ползва със слава и известни благинки в родината си, таткото беглец изобщо не се поколебал, а хукнал да я вземе в прегръдките си. Ужасното обаче е, че го водели не любовта и чувството за вина, а евтиният материализъм.

Ето го родителят на певицата

Ето го родителят на певицата, който я е зарязал още неродена

„Иска да изцоца всичко, каквото може от нея, а после отново ще си бие камшика и ще я зареже. Как иначе да си обясним факта, че тридесет години не я потърси. Не се опита дори да разбере жива ли е, здрава ли е. А сега, когато научи, че тя се водела звезда, хукна като невидял при нея“, възмущават се хора от обкръжението на Жана Бергендорф.

Те са категорични, че певицата трябва да си отваря очите на 16 и много да внимава като допуска баща си до себе си, за да не пострада втори път от него, но дори още по-болезнено.

„Какво й трябва да се занимава с него?! Да вземе по-добре да се помири с майка си, която я е гледала и е мислила за нея. Каквато и да е жената, каквито и грешки да е направила, поне не я е захвърлила като парцал“, гневят се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар