Страстните целувки на Джино и Емануела подлудиха мрежата! (ВИЖ ТУК)

Новата светска двойка ли са Джино и Емануела, или всичко е просто флирт
0

Джино и Емануела се награбиха пред всички, без да им пука!

Джино и Емануела най-после се разбраха, че помежду им има нещо повече от приятелство. Двамата са участници в шоуто „Черешката на тортата” и си личи, че помежду им прехвърчат искри.

Джино
Новата светска двойка ли са Джино и Емануела, или всичко е просто флирт

Бившият на Джена не се посрами да награби насред гостите поп фолк певицата. Постъпката му доказа едно, че бизнесменът наистина си има вземане-даване с изпълнителката на „Пайнер”. Вероятно свалката помежду им не е била само приятелска, а много по-сериозна.

Това се случи снощи, когато гостите на Гери Дончева юрнаха Джино Бианкалана да опита как е силикона в устните на чалга звездата. Преди това манекенката се пробва с тези на певицата, а мъжете полудяха от радост.

След което Джино почти изяде лицето на Емануела с целувки и с това показа, че певицата е новата любов на емигранта от Чикаго.

Отдавна в обществото вървят предположения коя е новата любима на плейбоя. Самият Джино Бианкалана на няколко пъти намекна, че до него има жена и той вече е загърбил любовта си към бившата си годеница Джена.

Джино едва не изяде Емануела снощи
Джино едва не изяде Емануела снощи

Тя пък ще става съпруга на музиканта от оркестър „Канарите” до месеци. Според слуховете вече Джина носи детето на любимия си, Атанас Стоев-Малкия Канар. Това дълго време тормозеше Джино, но той вече се е ориентирал към друга.

И тя се оказа нейната колежка Емануела. Певицата пък също прекрати връзката с бащата на втория си син Димитър Динев и вече е свободна жена.

Джино и Емануела обаче не влезнаха до края в обяснение на отношенията си. Многозначително американският бизнессмен заяви, че той е ерген, а поп фолк дивата не е обвързана. Което още повече засили предположенията, че двамата са двойка и то от няколко месеца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.