Бомба: Истината за Димитър Рачков шокира всички!

Димитър Рачков злобеел срещу успехите на Ненчо Балабанов, който го засенчвал
0

Никой не беше очаквал това от лъчезарен човек като Димитър Рачков!

Тиха война тлее между Димитър Рачков и Ненчо Балабанов. Двамата не могли да се дишат заради зрителската любов. Комиците се надпреварвали негласно за зрителската любов, но не искали да признаят, че не се дишат.

Мъжът до Мария Игнатова не можел да се примири със скорострелната кариера на по-младия си колега. Той донякъде се примирявал, че имаше рубрика в „Господари на ефира” Фейс Бойко, но не успявал да приеме, че вече е водещ в предаването.

Димитър Рачков
Димитър Рачков злобеел срещу успехите на Ненчо Балабанов, който го засенчвал

Той не искал двамата да бъдат заедно на екран в „господарите” и категорично отказал на продуцента Маги Халваджиян да ги направи екранна двойка.

Димитър Рачков беснеел, че зрителите харесват все повече неговия колега и това го докарвало почти до бяс. Иначе добродушният наглед комик не успявал да се помири с факта, че някои от колегите му дърпали напред и се прочували.

Така станало и със славата на Ненчо Балабанов, за която той казвал пред авери, че си е чиста проба халтура.

„Димитър Рачков има огромно его и не успява да приеме постиженията на останалите си колеги. Но и Ненчо Балабанов не му отстъпва. След като бе забелязан с имитацията на министър-председателя, както и с шампионското място на „Като две капки вода”, с него не може да се разговаря.

Той вече смята, че е хванал Господ за пеша и си е вирнал носа до небесата”, кълват го останалите от гилдията. Те се чудят как, ако все пак Маги Халваджиян реши да ги събере на една сцена, какъв ли пожар от омраза ще възпроизведат двамата, които сега спазват някакво приличие.

Те само си кимали студено и се поздравявали, когато се засичат по коридорите на медията и пред шефовете, но иначе всеки злословил зад гърба на другия, и никой не отстъпвал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.