Калин Терзийски би шута на Елен Колева

Калин Терзийски заряза Елен Колева
0

Калин Терзийски се върна разкаян при жена си

Калин Терзийски изостави актрисата, която отново го тласна към алкохола

Калин Терзийски би шута на Елен Колева. Близки до писателя разкриват, че той се е осъзнал и се е върнал разкаян при дългогодишната си половинка – психиатърката Ивана Генова. Която заряза заради шавливата актриса, при това по доста грозен начин.

Калин Терзийски заряза Елен Колева
Калин Терзийски заряза Елен Колева

Терзийски нямал доблестта дори сам да си изнесе багажа от дома им с Ивана, а изпратил родителите си да го направят. И това при положение, че именно Ивана е жената, помогнала му да се справи със слабостта си към чашката. Порок, към който писателят се завърна, след като заживя с Елен Колева.

Известна най-вече с това, че има навик да краде възрастни, обвързано мъже от сериозните им половинки.

Очевидно Терзийски се е осъзнал, защото в понеделник вечер е бил забелязан да се прибира в дома на Ивана, научиха от vsekiden.com.

„Да, той й поиска прошка“, разкриват близки до двойката. За това свидетелства и поведение на Елен Колева. Само преди няколко дена тя не спираше да обяснява как иска винаги да е до писателя и да му помага в трудните моменти.

Към днешна дата обаче тя би отбой и обяви, че няма как да се грижи за него и да го спасява от пороците му, при положение, че той самият не го иска. С тези си думи тя намекна, че вече не е фактор в живота на Терзийски.

Самият той не пожела да коментира ситуацията, жена му Ивана също запази мълчание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.