Иван Евстатиев заплашвал Ирена с пистолет?

Иван Евстатиев
0

Иван Евстатиев примамил Ирена с обещание, че ще я вкара в университета с връзки

Иван Евстатиев вадил пистолет на непълнолетното момиче

Иван Евстатиев заплашвал Ирена с пистолет. Това твърди бащата на момичето, изнасилено от бившия кмет на Стрелча. По думите на Георги Белухов, градоначалникът неведнъж размахвал оръжието пред очите на дъщеря му и обяснявал какви солидни връзки и познанства има, за да я накара да се бои от него.

Иван Евстатиев
Иван Евстатиев

Което всъщност се и случило. Ирена изпитвала голям страх от кмета, твърди баща й пред камерите на бТВ. Във фаталната вечер, когато Евстатиев я насилил, Ирена действително се качила доброволно в хотелската му стая. Бившият градоначалник я примамил с обещание, че ще я уреди да влезе в университета да учи право, каквато била мечтата й.

Евстатиев й заявил, че има солидни връзки и я приканил да отиде с него в хотела, за да й обясни в подробности. „Детето ми се е подлъгало, малка е“, категоричен е Белухов. Той споделя, че дъщеря му се е прибрала в дома им след гаврата в ужасно състояние. Цялата й коса и дрехи бил в повръщано, под очите имала синини, а устата е била подпухнала.

Освен физическите травми, Ирена е била неадекватна, говорела е несвързано и след това веднага е заспивала. Първоначално родителите помислили, че просто се е напила с приятели и едва прегледът в болницата разкрил истината.

„Не можехме да повярваме, че този човек е способен на подобно нещо“, шокиран е бащата, който е категоричен, че иска възмездие за гаврата с 16-годишната му дъщеря.

Която доказано е била девствена преди посегателството срещу нея, предават от vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.