Юксел Кадриев се маха от бТВ! (Бяга в Нова ТВ)

Юксел Кадриев с Ани Салич и Ники Дойнов
0

Юксел Кадриев води усилени преговори с Нова ТВ

Юксел Кадриев смята да избяга от бТВ в конкурентната медия

Юксел Кадриев се маха от бТВ! От известно време насам водещият води усилени преговори с конкурентната Нова телевизия и смята в най-скоро време да се прехвърли там. Едно от емблематичните лица на бТВ не се чувства никак добре на настоящата си работа в момента, разкриват хора от кулоарите на телевизията.

Юксел Кадриев с Ани Салич и Ники Дойнов
Юксел Кадриев с Ани Салич и Ники Дойнов

Затова той с охота приел идеята да се премести в Нова ТВ. Като инициатор за преговорите била Ани Салич, която дълги години беше екранна партньорка на Юксел в бТВ. Тя подхвърлила на шефовете си в Нова, че сега е моментът да привлекат колегата й и те не се колебали много.

Според запознати преговорите са на финален етап и е въпрос само на договорка на заплатата, предават от vsekiden.com. Като и сумата е почти уточнена. Най-вероятно и в Нова телевизия Юксел ще се изявява като водещ на новините в прайм тайма.

Все още не се знае дали негова партньорка ще е Ани Салич или ще се наложи да му търсят друга екранна половинка. Самата Ани никога никога не е криела, че Кадриев е сред любимите й колеги.

Малцина пък си спомнят, че преди бТВ Юксел се изявяваше именно в Нова ТВ. От бТВ успяха да го примамят с обещания за голяма заплата, но напоследък възнагражденията на всички били сериозно орязани. В същото време за заплатите в Нова се носят легенди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.