Адолф Хитлер бил британски агент? (ТОП 10 на безумните митове)

Гласувайте за статията

Адолф Хитлер бил британски агент, вижте най-безумните митове свързани с него

 

Известно е, че лидерът на нацистите е бил един от най-ужасните диктатори на всички времена, който е имал погрешна представа за начина, по който би трябвало да изглежда света. С оглед на това, той е бил готов на всичко. Но има много истории за него, които са изключително колоритни. Вижте десет от тях.

1. В търсене на Светия Граал

Според някои теории, Хитлер е бил търсене на Светия Граал. Именно той изпратил войските си в търсене на артефакт, за който смятал, че крие картата за пътя до Граала. Светият Граал се счита за източник на свръхестествени сили, така че мнозина смятат, че с негова помощ Хитлер искал да стане безсмъртен.

2. Притежавали космически кораб
Това е една от най-безумните теории за Адолф Хитлер

3. Имал колония в космоса.
Да, има хора, които са убедени в това

4. Не се е самоубил, но избягал

Тази теория е на път да се окаже самата истина. Често се споменава, че е избягал в Аржентина, където е живял заедно с тъмнокоса жена и се предполага, че съществуват и снимки на останките му, които са били направени, след като е починал от старост.

5. Бил евреин

Не се знае кой е бил дядото на Хитлер и с оглед на това, че баба му е работила при богат евреин, има теория, че тя забременява, докато работела там.

6. Бил зависим от амфетамини

Някои теории твърдят, че е бил пристрастен към амфетамина, защото бил болен и изключително агресивен, а за това има и потенциални доказателства.

7. Бил сляп

8. Вярвал в алхимията

Възможно е Хитлер да е имал намерение да възроди проекта за философския камък, който е бил забравен от човечеството. Нацистите търсели сред учените, хора, които твърдели, че могат да превърнат пясъка в злато, но не се знае доколко Хитлер е вярвал в това.

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер

9. Бил милиардер и Джеймс Бонд

Мнозина смятат, че той е бил милиардер и отказвал да плаща данък, а днес богатството му се намира на неизвестно място. Според други теории, Адолф Хитлер е бил таен агент на британското разузнаване.

10. Бил обект на атентат

По тази теория дори е заснет филм, който твърди, че е съществувал план за покушение срещу Хитлер. Но той естествено се провалил.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар