Цялата истина за семейството на Славена Вътова и Юлиан Цолов!

Цялата истина за семейството на Славена Вътова и Юлиан Цолов!
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова и Юлиан Цолов шашнаха с признание за връзката си!

Бившата Мис България Славена Вътова изненада всички с истината за личния си живот и семейството си. След множеството предишни скандали, в които злите езици забъркваха нея и половинката й Юлиан Цолов, истината най-после излезе наяве.

И тя е, че след раждането на малката им дъщеричка Ема, която вече е на седем месеца, връзката им е станала още по-стабилна от преди. Това разкри самата хубавица Славена Вътова в откровено интервю за живота, майчинството и ролята на съпруга.

Славена Вътова

Славена Вътова и Юлиан Цолов са по-сплотени и щастливи от всякога, слуховете не ги интересуват

Промяната у Славена е пълна. След като малката Ема се появила на бял свят, тя е основният приоритет в живота й. „С Ема научих, че не съм перфекна, но копнея да правя най-доброто за нея и семейството ми и да съм до тях всяка секунда. Всичко останало е на заден план“, обяснява Вътова.

Тя все пак признава, че е още млада жена и не се е отказала от своето собствено време и пространство, но последните са едва откриваеми напоследък в живота й. За което нито веднъж не е съжалила.

Когато не е около Ема, Славена Вътова отделя цялата си енергия на любимия мъж, защото е убедена, че всяка двойка се нуждае от своите си малки откраднати моменти, извън рутината и сивотата на битието.

Красавицата е категорична, че Юлиан Цолов е единственият мъж, който я кара да се чувства пълноценна като жена и единственият, от когото някога е искала да роди дете.

Всякакви слухове, клевети и интриги отдавна вече не са фактор в ежедневието й и е успяла да постигне това душевно равновесие, което винаги е търсила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар