Ясновидецът Роберто Методиев: Слави Трифонов ще се ожени след 2018 година

Ясновидецът Роберто Методиев: Слави Трифонов ще се ожени след 2018 година
5 (100%) 1 vote
Слави Трифонов има вибрацията да бъде лиден – разкрива ясновидецът Роберто Методиев

„Интересната вибрация, която има Слави Трифонов, е да бъде водач и тя му е дадена от съдбата. Ако влезе в политиката, той ще е най-успешният политик, по-добър и от Тодор Живков за народа“ – споделя в интервю за „България днес“ ясновидецът Роберто Методиев.

„След 2018 г. се задават добри дни за Слави Трифонов в личния му живот. Нищо чудно и тогава да си намери жена. Между другото, има много общо между ЛилиИванова и Слави. И двамата са богопомазани с добродетели, но едва ли скоро ще се помирят. Тази година е кармична специално за Лили, тя ще направи нещо грандиозно, свързано с кариерата й“ – счита Роберто Методиев.

Ако влезе в политиката, Слави Трифонов ще жъне успехи

Ако влезе в политиката, Слави Трифонов ще жъне успехи

„Животът на Асен Блатечки се дели преди 33 и след 33-годишна възраст. Късметът му е дошъл във втората половина от живота. Той има корона на главата, което означава, че може да направи много за хората – би успял в култура, образование, но трябва да се пази много от алкохола. Колкото до Стоянка Мутафова – тя е невероятен човек, напълно самодостатъчен си. Много силна е гърлената й чакра, именно затова няма да се разболее от нищо, свързано с нея, защото не си премълчава. Каквото й е на устата, си го казва. Трябва да помисли за малко повече почивка, слабо място й е главата“ – разкрива ясновидецът Роберто Методиев.

„Преслава ще има момченце догодина, ще живее с мъж на нейната възраст или по-млад. След раждането може да напълнее и затова трябва да внимава. Преди време Преслава имаше магия, направена й от конкурентка. Вече е „чиста“ и смятам, че няма пречка пред кариерата й и личния й живот“ – твърди пред изданието Роберто Методиев.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар