Лютви Местан застраши националната сигурност

Лютви Местан застраши националната сигурност
5 (100%) 1 vote

Валерия Велева вещае грандиозен крах

Народният представител Лютви Местан, който бе изключен от редиците на ДПС след грандиозен скандал, застраши националната сигурност.

Мнозина, сред които Антон Тодоров и Валерия Велева са убедени, че политикът ще се провали с гръм и трясък в новото си начинание.
Припомняме, че Лютви Местан заформи нова партия под името ДОСТ. Политологът Антон Тодоров и журналистът Валерия Велева са категорични, че с новата партия, бившият лидер на ДПС поставя под сериозна заплаха националната ни сигурност.

Лютви Местан

Валерия Велева вещае грандиозен крах

В превод от турски, наименованието на новата партия, чийто лидер е Лютви Местан означава „приятел”.
Велева и Тодоров обаче изразиха опасения, че не се знае чий приятел ще бъде новата партия. Другото, което е доста притеснително според тях двамата е, че не е ясно кой ще финансира новото политическо формирование.

Валерия Велева припомни думите на Лютви Местан, че е искал да изведе ДПС от лявата прегръдка. Тя обаче подчерта, че именно той бе човекът, който целуна Сергей Станишев на „Орлов мост” и се запита дали към днешна дата ще се откаже от тази целувка и от управлението с бившия премиер Пламен Орешарски.

Валерия Велева прогнозира, че след като Лютви Местан бе изритан от ДПС, няма да просъществува дълго, а партията му ще претърпи чутовен крах най-малко поради факта, че родната ни политика има нужда от свежи идеи и нови лица, а не от добре познатите муцуни от зората на демокрацията.

На свой ред Антон Тодоров бе категоричен, че думите на Лютви Местан нямат никаква тежест и припомни, че е започнал политическата си кариера с лъжа, допълвайки, че ще завърши с позор.
Тодоров е повече от убеден, че новата партия ДОСТ води началото си от турското посолство.
Политологът е категоричен, че на човек като Лютви Местан не може да се вярва, пише vsekiden.com.

Дали прогнозата на Валерия Велева и Антон Тодоров за новата партия ще се окаже вярна предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар