Бориса Тютюнджиева направи неочаквано разкритие за живота си!

Бориса Тютюнджиева направи неочаквано разкритие за живота си!
5 (100%) 2 votes

Бориса Тютюнджиева разкри неподозирани истини за себе си!

Бориса Тютюнджиева била горда и високомерна. Тя била доста пакостливо дете и непрекъснато правела щуротии.

Бившото гадже на продуцента Андрей Арнаудов си спомня за нещата, които е вършела като малка, като за много от тях тя днес съжалява.

Бориса Тютюнджева

Бориса Тютюнджиева била същинско малко дяволче

Един такъв случай красавицата ще помни дълго и никога няма да забрави. Тя съобщила на майка си, че брат й лежи в мазето и не може да се помръдне, защото си е чупил ръката. Родителката й само дето не припаднала от тревога.

След като разбрала, че дъщеря й я излъгала, тя я наложила здраво. За този пердах Бориса Тютюнджиева си спомня и днес, като е категорична, че напълно си го е заслужила.

Но доста често тя отървавала шамарите, защото умеела добре да се преструва. Щом усетила, че нещата отиват на зле, тя започвала да лее, по нейните думи, крокодилски сълзи и в повечето случаи тактиката й минавала. Тя отървавала боя, след като се преструвала на жертва.

При един от тези пакости те замервали с череши шофьорите, като се криели. Но след като някои от тях ги спипали, с братовчед й, станало така, че той обрал шамарите, а тя се отървала само с мъмрене.

Бориса Тютюнджиева не искала да ходи и на детска градина. Затова измисляла разни начини, за да отърве присъствието в детското заведение. По онова време нейните родители имали книжарница с видеотека и ресторант.

Тя много обичала да бъде сред по-големите от нея продавачки и да раздава „умни „ съвети за гримове и червила, както и да се прави на шеф при тях. Била доста горда и високомерна, и сега осъзнава колко е лазела по нервите на продавачките в тяхното магазинче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар