Сензация: Деми Мур и Брус Уилис отново заедно!

Сензация: Деми Мур и Брус Уилис отново заедно!
5 (100%) 2 votes

Деми Мур и Брус Уилис са заедно. Двамата бивши съпрузи се събират отново, но не бързайте да се радвате!

Съпрузите Деми Мур и чаровника Брус Уилис няма да сключват повторно брак, а ще бъдат заедно на екран. Те ще участват в нов филм, където са влюбени.

В последно време 53-годишната актриса рядко се появява на снимки и има почти инцидентни участия. За разлика от Брус Уилис игра в последната версия на „Умирай трудно”.

Деми Мур

Деми Мур и Брус Уилис винаги са били страхотна двойка. Жалко, че изобщо се разделиха

Този сериал изстреля актьора на върха и той доби световно известна слава през далечната 1988 година. Двамата сключиха брак година по—рано, като той продължи тринадесет години.

От любовта си те имат три дъщери. Бившите вече съпрузи играха заедно през 1991 година в „Убийствени мисли”.

Деми Мур и Брус Уилис се разведоха преди шестнадесет години, като се считаха за най-здравата холивудска двойка.Двамата актьори са дали съгласието си за участие в сериала, но все още се запознават със сценария на лентата.

След като Деми Мур се разведе с Брус Уилис, се събра с много по.-младия от нея Аштън Къчър, но и този брак не продължи дълго. След това той се се ожени за Мила Кунис и двамата имат дете.

Брус Уилис също не остана по-назад от Деми Мур. Той също мина под венчило с 37-годишната британка Ема Хеминг. От брака си двойката също се радва на две дъщери. Меломани подозират, че новата поредица буквално ще взриви зрителите заради емоциите, които ще предизвикат актьорите.

Въпреки че двамата са разведени отдавна и всеки сие поел пътя, те ас професионалисти, които няма да се поддадат на провокации, категорични са и техните фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар