Брендо свали охраната си

Гласувайте за статията
Брендо се разплатил с враговете си

Евелин Банев-Брендо бе засечен да се движи без нито един охранител – разкрива „България днес“. Подкарал лично раздрънкан джип кокаиновият крал преспокойно обикаля из столицата по бизнес дела – отбелязва изданието. От поведението му не личи, че се страхува и капка за живота си, за различа от преди 3 години. Тогава покрай отвличането на дъщеря му Лара Банева набързо се сдоби с огромен кортеж тежко въоръжени мутри. Заради впечатляващите мерки за сигурност Евелин Банев не смееше да си подаде носа от бронираната лимузина. Когато все пак се наложеше да го направи, гардовете го обграждаха в плътен кордон.

Днес от това няма и помен. Единственият му придружител е скромно облечен младеж. Неговата задача е да носи кафе или да отваря вратата на боса. Когато Брендо тръгне на среща или разходка пеша, асистентът грабва раница с документи, очаквайки следващите указания.

Банев се е разбрал с враговете си, твърдят слуховете в ъндърграунда, и затова не се притеснява да се разхожда сам. Всички сметки били изчистени, старите борчове платени, а враждите забравени. С част от противниците си соченията за кокаинов грал се разбрал в чужбина.

Брендо май ще се измъкне сух от правосъдието

Брендо май ще се измъкне сух от правосъдието

Според запознати Брендо акостира в София преди две седмици от Лондон, където живее през последните месеци заедно с двете си дъщери. Официалният повод е поредното заседание на делото за пране на 21 млн. лева от трафик на наркотици. Обвиняеми заедно с Банев са бившата му жена Моника Добринова, балдъзата Десислава Дишлиева и доведеният му брат Симо Карайчев. Покрай поредния разпит на свидетели, чиито показания го оневиняват, Брендо уведоми магистратите, че през февруари ще отскочи до германска клиника. Там той имал записан час при лекар заради заболяване на прешлените. Следващата му дестинация е Милано, където на 12 март е процесът за трафик на наркотици, станал известен като делото „Кокаинови крале“. Сред оправдателната присъда присъствието му там не е задължително, но той искал да организира защитата си и да бъде на заседанието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар