Щерката на Фатик направи любопитно разкритие

Щерката на Фатик направи любопитно разкритие
5 (100%) 1 vote

Вижте какво се случва в личния й живот

Порасналата вече наследница на покойния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик – Александра Тюркмен направи доста любопитни разкрития.

По принцип красавицата избягва да споделя информация за личния си живот и този път успя да изненада всички с разкритието, което направи.
Към днешна дата красивата наследница на Фатик се труди в тузарския нощен клуб „Спейс Ибиза“.

Фатик

Вижте какво се случва в личния й живот

Преди броени дни тя сподели информация в профила си в социалната мрежа, че си има приятел, който живее в Ню Йорк. Всъщност щастливецът, който е успял да плени сърцето на щерката на покойния Фатик, е българин. Александра разкрива, че се казва Мони Георгиев, пише „Телеграф”.
Младата актриса е по-голямата от двете щерки на Фатик от брака му с Адриана Тюркмен.

Запознати припомнят, че преди години Александра бе лудо влюбена в актьора Явор Бахаров. След раздялата им обаче тя категорично отказваше да споделя какво се случва в живота й. Сякаш се беше изолирала и не допускаше други мъже до себе си.
Според Явор Бахаров двамата са се разделили като приятели и са успели да запазят топлите отношения помежду си.
Неизвестно защо в такъв случай обаче Александра предпочете изолацията.

Припомняме, че през 2014 година дъщерята на Фатик се установи в Ню Йорк и то в любимата част на местните богаташи – Хамптънс.
Тя бе одобрена за работа в прочутия нощен клуб „Спейс Ибиза Ню Йорк” след кастинг, който се проведе през пролетта.
Щерката на Фатик е една от 50-те разпоредители. Нейната задача се състои в това да настанява ВИП гостите и да е грижи за тяхното добро настроение.

Преди да замине за Щатите, Александра Тюркмен кандидатства в НАТФИЗ и успя да се пребори с конкуренцията на над 400 кандидати. Тя бе една от възпитаничките на майсторския клас на Стефан Данаилов. Запознати разкриват, че това е третото поред висше образование на богатата наследница, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар