Разкриха неподозирана тайна на Гала

Разкриха неподозирана тайна на Гала
5 (100%) 1 vote

Дори не сте предполагали на какво се подлага

Неподозирана тайна за тв водещата Гала излезе наяве.

За никого от почитателите на водещата на предаването „На кафе” не е тайна, че Гала се подлага на зверски диети, за да е във форма.
Оказва се обаче, че тв водещата е намерила свой начин за разпускане и щом дойде уикенда забравя за всякакви ограничения и си хапва, каквото и колкото й е сладко.

Това разкритие бе направено от близки приятелки на Гала.
Те са категорични, че тв водещата никога не би си признала в прав текст за това прегрешение.
За сметка на това през делничните дни Гала понася стоически всякакви ограничения по отношение на граните и нищо не е в състояние да я накара да хапне нещо, което си е забранила.

Дори не сте предполагали на какво се подлага

Дори не сте предполагали на какво се подлага

Според хора от екипа, Гала спазва стриктно всички указания на д-р Мария Папазова и прави всичко по силите си да води здравословен начин на живот, доколкото това е възможно.
През почивните дни обаче му разпуска края и не мисли много какво слага в устата си.

Тогава тя си позволява да хапне с охота всичко, което й харесва като се започне от различни сладкиши, кулинарни изкушения и редица други неща, които не само са вредни за здравето, а и развалят формата.
Това обаче няма как да се случи при Гала предвид седмичния й режим, при който направо се обрича на глад.

Запознати издават, че именно заради зверските диети, на които се подлага от понеделник до петък и „чудодейните” индийски прахчета, които топят мазнините, Гала си е докарала язва.
Макар често да й се налага да се допитва до специалисти, които я съветват да промени хранителния си режим и да не изтезава така организма си през седмицата, Гала продължава в същия дух.

Близките й са сериозно притеснени, че с този режим на хранене или по-скоро с липсата на такова, ще си докара още по-сериозни проблеми до главата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар