Емил Каменов през сълзи: Спасих баща си

Емил Каменов през сълзи: Спасих баща си
5 (100%) 1 vote

Риалити звездата е част от нов телевизионен проект

Коравият на пръв поглед Емил Каменов, който стана известен за широката общественост покрай участието си в „Къртицата 2” разкри за какво е похарчил парите, които спечели.

След като успя да се справи отлично с поставените му задачи, Емил Каменов спечели 97 140 лева. Към днешна дата риалити героят е част от новия проект на Иван и Андрей – „България на три морета”.

Емил Каменов заедно с Мис Джуки – Габриела Радославова обикалят из европейските столици, без да назнайват и думичка чужд език. Обиколката им се превръща в още по-интересна предвид факта, че не разполагат и с много средства.

Риалити звездата е част от нов телевизионен проект

Риалити звездата е част от нов телевизионен проект

Емил Каменов споделя, че е благодарен на съдбата, че е успял да спечели парите от „Къртицата”, тъй като са му били необходими за спасяването на живота на баща му.
Една част от хонорара е отишла за плащането на операцията. От тогава е минала година и половина и възрастният мъж се чувства добре.

Риалити героят разкрива, че кроил планове да си направят семейна фирма за транспорт, но се отказал, тъй като щяло да бъде много натоварено за баща му.
Освен това изискванията били твърде големи и предпочели изобщо да не се захващат с този занаят.
Емил Каменов признава, че част от наградата е вложил в „нещо друго”, което към днешна дата му носи някакви доходи, но не пожела да издаде за какво става въпрос.

Новото при риалити звездата е, че е на път да се превърне и в телевизионна звезда, след като получи роля в култовия български сериал „Под прикритие”. Емил Каменов изрази благодарност към продуцента Митовски, целия екип и на Александър Сано, който всъщност го свързал с тях.
Емо е доволен от себе си, тъй като още в първия момент, в който го чули, му казали, че ролята е негова.
Това е негова сбъдната мечта, тъй като отдавна искал да се занимава с кино, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар