Нана Гладуиш разкри тъмната си страна

Нана Гладуиш разкри тъмната си страна
5 (100%) 1 vote

Тв водещата очевидно не е от най-кротките

Водещата на предаването „Съдебен спор” по Нова тв – Нана Гладуиш разкри тъмната си страна.

Тя направи признанието в предаването „Комбина” пред колежките си Лора Крумова и Галя Щърбева.
Едва ли някога сте си представяли Нана Гладуиш за изключително кротка, предвид подхода й към участниците в предаването, на което е водеща.

Нана Гладуиш

Тв водещата очевидно не е от най-кротките

Някои от вас биха си казали, че просто е по-емоционална и затова изглежда едва ли не нападателна. Е, да, ама не, както е казал народът.
Всъщност Нана Гладуиш изобщо не е от кротките. Тя разказа пред Лора и Галя как преди време заляла автомобила на жена с боя, защото била паркирала, където не трябва.

Вероятно някои от вас ще подкрепят постъпката й, но пък ние на свой ред ще попитаме не е ли това проява на агресия. Та нали именно медиите са тези, които всеки ден призовават да спрем агресията на улицата, на пътя, у дома, в училище…
Да, не е лошо да спрем агресията, но как да стане това, след като известни тв лица като Нана Гладуиш признават, че проявяват агресия.

А кой знае дали това е единствената й подобна постъпка или пък тази е най-приемлива и затова се е престрашила да я разкаже пред зрителите.
Нана Гладуиш се определи като борбен човек, който не понася неправдите.

Тя разказа за въпросната случка, че дамата била паркирала автомобила си на нейното място, което било със служебен абонамент. Когато тв водещата попитала колежката си по волан какво прави там и дали не я е срам, в отговор получила „поздравителен адрес” към майка й.
И сега като си спомни за тази случка, Нана Гладуиш побеснява. Тя не крие, че след тези думи й „избили чивиите” и решила да накаже устатата нахалница.

Като заключение Нана Гладуиш се обърна към хората, страдащи от онкологични заболявания и ги посъветва да помислят сериозно дали да повярват на билковите рецепти и алтернативната медицина или на официалното лечение, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар