Антония Петрова влезе в нова роля

Антония Петрова влезе в нова роля
5 (100%) 2 votes

Миската се е взела твърде на сериозно

Скандалната миска Антония Петрова влезе в нова роля.

Очевидно за пореден път тя си е повярвала изключително много, след като си мисли, че е подходяща за поста държавен глава.
Перничанката не скри възхищението си от жените в политиката.

Мис България 2009 – Антония Петрова обаче се вижда съвсем сериозно в ролята на кандидат за поста държавен глава.
Тя стигна до там, че се впусна в „компетентни” обяснения за дамите в политическия живот на страната.

Антония Петрова

Миската се е взела твърде на сериозно

В ефира на Нова тв Антония Петрова заяви, че до голяма степен успехът на Бойко Борисов се дължи на това, че е обграден с работещи жени, кипящи от енергия.

Веднага след това миската добави, че според нея полът няма никакво значение в случаите, в които си добър професионалист.
Антония Петрова заяви, че би й било много обидно, ако се кандидатира за кмет или президент и хората гласуват за нея само защото е жена.
Тя е категорична, че избирателите трябва да умеят да преценят правилно кандидатите и да дадат своя глас за професионалистите.

На свой ред журналистката Соня Колтуклиева заяви, че е много достойно да страната като да се управлява по майчински и едновременно с това да си носи отговорност. Според нея основният проблем на преобладаваща част от дамите в родната политика е, че не умеят да носят отговорност.

Кметът на Владая – Таня Иванова пък бе на мнение, че жените умеят да управляват много по-балансирано и посочи като пример градоначалникът на София – Йорданка Фандъкова, която според нея е успяла да постигне поставените цели.
Според Иванова отдалече си личи, че столицата е управлявана от дама.

В заключение Антония Петрова заключи, че на представителките на нежния пол в българската политика винаги се е гледало някак „изпод вежди”, пише vsekiden.com.
За всички е ясно, че скандалната миска точи зъби за кандидат президентските избори. За момента обаче все още не е сигурно дали ще участва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар