Алена отправи сериозни предупреждения за Годината на маймуната

Ето какви рискове крие тази година
0

Ето какви рискове крие тази година

Астроложката Алена отправи сериозни предупреждения за Годината на огнената маймуна, която стартира днес.

Алена посочи, че през тази година е добре да носим дрехи в червен цвят. Той обаче не е полезен за представителите на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, които вместо червен цвят е добре да носят пъстри цветове.
Разбира се това ярки цветове не означават кърваво червено, подчерта Алена.

Ето какви рискове крие тази година
Ето какви рискове крие тази година

Хубавото на Годината на огнената маймуна е, че през това време можем да постигнем много, без да ни се налага да полагаме огромни усилия.
Алена предвещава, че тази година ще е доста пъстроцветна и динамична.

За да не си създаваме излишни проблеми в Годината на огнената маймуна, би било добре да сме по-дисциплинирани, трудолюбиви и почтени.
От ефира на Би Ти Ви астроложката посочи, че маймуната гони целите си на всяка цена и допълни, че не би било добре това да става за сметка на някого другиго.

Както вече споменахме Годината на огнената маймуна започва днес. Тя се осланя на това животно, което може да бъде определено като изключително находчиво, духовито и интелигентно. Всички са наясно, че маймуните успешно преодоляват трудности и проблеми и освен това винаги успяват да демонстрират независимостта си.

Китайският хороскоп предрича, че настоящата година ще е изключително благотворна за бизнес, но пък подчертава, че сделките трябва да се сключват въз основа на фактите, а не на емоционална основа.
Тази година ще е особено подходяща за поемане на рискове, поява на нови изобретения и захващане с нови начинания.

Алена посочва, че Годината на огнената маймуна ще продължи до 27 януари 2017 година, пише Блиц.

Специалисти посочват, че през тази година се очаква бум на изневерите. Както вече казахме годината ще е доста динамична и непредвидима и това се отнася със същата сила и за сферата на любовта.
Промените, които ще настъпят ще са доста неочаквани и бурни, но за съжаление не за всички новото начало ще е положително.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.