Георги Илиев е голямата любов на Наталия Гуркова

Георги Илиев е голямата любов на Наталия Гуркова
4 (80%) 2 votes
Миската Наталия Гуркова се омъжва за сърбина, защото е одрал кожата на бос на ВИС-2 Георги Илиев

През 1998 г. Наталия Гургова буквално отнася конкуренцията в българското състезание, а след това постига успешни класирания на „Мис Вселена“ и още куп международни конкурси. Красавицата се оказа от миските, които притежават повече от 2 чаени лъжички мозък и успя да осребри славата и красотата си. В мрежите й попадна сръбският бизнесмен Джордже Михалевич, който наля огромни суми от личните си спестявания в охолния й живот. Семейството живее по четири месеца в България, Черна гора и ЮАР, но разнообразява и с екзотични екскурзии.

Да се върнем обаче назад във времето, когато Наталия Гуркова вече се е окичила с короната на Мис България. Така тя влиза в полезрението на боса на ВИС-2 Георги Илиев. Има една история, която се помни и досега, но дали е автентична, или не – гаранцията за това май вече е без значение.
Главния кани Наталия на обед в офиса си, където според слуховете я посреща чисто гол. Дамата обаче въобще не е смутена и му отвръща през смях: „Ха-ха-ха! И от мен ли се очаква да остана без дрехи?“. Какво се случва после, вече май само Наталия знае. Факт е обаче, че тя започва връзка с Главния, която продължава само няколко месеца. Малко след това Георги Илиев й се насища и я заменя с новоизгрялата чалга певица Кати.

Георги Илиев опустошава сърцето на младата Наталия Гуркова

Георги Илиев опустошава сърцето на младата Наталия Гуркова

Наталия Гуркова обаче е влюбена и не може да преглътне, че е пренебрегната, при това в най-силната си година, когато е Мис България и всички са в краката й. Започва да следи Георги Илиев с пежото си. Налага се Главния лично да я предупреди да не го притеснява. Следващата връзка на миската е с друг знаков бос, но босът на ВИС-2 остава голямата й любов. Според някои тя се омъжва за черногореца само защото той физически наподобява на Георги Илиев и й напомня за него.

Наталия трудно преглътнала, че е пренебрегната от Главния

Наталия трудно преглътнала, че е пренебрегната от Главния

G.Iliev-8

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар