Пикантен слух за Асен Блатечки

0

Гореща клюка за Асен Блатечки

Пикантен слух за Асен Блатечки обикаля светските среди. Запознати коментират, че мачото пак е кривнал от правия път. Според слуховете той има нова тръпка. След броени дни в ефира на бТВ ще стартира риалитито „България търси талант“, от което актьорът в част. Лошото момче е жури във формата. Той не контактува почти с никой от екипа. С изключение на Мария Силвестър. Тя е единственият човек, с който той не просто разговаря.

Между него и брюнетката вече прехвърчат искри, коментират запознати. След като Маряи Силвестър се разведе за личния й живот не се знае нищо. Това лято тя беше засечена на родното Черноморие с мистериозно гадже чужденец. Но към момента не е ясно дали сърцето й е свободно.

Въпреки, че Асен Блатечки обяви завръщането си при своята съпруга Катерина, според запознати е въпрос на време да кривне от правия път, пише „България днес“. Не е изключено жената, с която ще изневери на Катя за пореден път, да е именно Мария Силвестър.

Самият Блатечки не крие, че харесва всички жени. Той не веднъж е споделял, че най-красивата жена е Анджелина Джоли, но си пада по всички жени.

Асен Блатечки
Асен Блатечки хвърли око на Мария Силвестър

Наскоро се появи слух, че актьорът все още не е забравил Диляна Попова и разиграва целия този цирк с Катерина, единствено за да запази в тайна връзката си с моделката. Според твърденията, единствената тръпка на мачото е именно майката на сина му.

Запознати твърдят, че всяка свободна минута той прекарва с нея, но се крие от Катерина. Малко преди той да разкрие, че се е върнал при съпругата си се появи слух, че двамата с Диляна са сключили тайно брак в САЩ. Една от версиите е че именно моделката е пуснала слуха за това.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.